Materialen:
·
Hero Arts – CL106 Fantastic flourish
·
Hero Arts - CL476
With Sympathy
·
Hero Arts – CL383 Antique engravings
·
Hero Arts – CL493 Live life
·
Stains: crushed olive, wild
honey, aged mahony
·
Versamark
·
Distress inkt: rusty hinge,
fired brick, peeled paint, brushed corduroy, crushed olilve
·
Embossing poeder: clear en
wit
·
Anti statisch kussentje
·
Bloemen masker – Prima
Flowers
·
Perfect pearls poeder: biscotti (vermengd met water in een minimister)
Alle materialen zijn verkrijgbaar bij www.stampingcorner.nl
Het bloemen masker op de achtergrond plaatsen en de gehele achtergrond kleuren met crushed olive stain. Masker verwijderen.
Op
craftsheet stains wild honey en aged mahony deppen en een klein beetje perfect
pearl biscotti erbij sprayen. Het lege masker gedeelte met dit mengsel
inkleuren met behulp van een penseel of waterbrush.
De gehele
achtergrond bemisten met het perfect pearl biscotti mix bemisten en drogen met
de heattool. Eventuele te natte plekken kunnen opgedept worden met een
keukenpapier.
De randjes
van het achtergrondpapier aanzetten met rusty hinge distress inkt.
Het antistatisch kussentje over de gehele achtergrond halen om vet van de kaart te verwijderen voor een perfecte ondergrond om op te embossen.
De swirl
be-inkten met versamark en aan de linkerkantlijn van de kaart stempelen en met
wit embossing poeder bestrooien en met de heattool laten smelten.
De
bloemenstengels eerst met versamark be-inkten en daarna met verschillende
kleuren distress inkt be-inkten (bloemen met rusty hinge en fired brick, de
stengels met peeled paint en brushed corderoy). Voor het afdrukken even de
stempel “be-ademen”, afdrukken en direct met clear embossingpoeder bestrooien
en met de heattool smelten.
De vlinder met versamark afdrukken en wit heat embossen. Inkleuren met stains wild honey, aged mahony en crushed olive. Daarna uitknippen.
Tekst stempel stempelen en met versamark en distress inkt brushed corduroy. Direct bestooien met clear embossing poeder en met de heattool laten smelten. De randje aanzetten met crushed olive en brushed corderoy
1 opmerking:
Wat is het toch weer mooi!!!!
En wat fijn dat je er zo'n goede beschrijving bij plaatst!
Groetjes, Monique
Een reactie posten