woensdag 16 september 2015

Herfstkaart stap voor stap uitleg

Stap voor stap uitleg van mijn bijdrage aan de Herfst challenge van Magenta.
(for the English and French translation of this step by step instruction please check the Magenta blog)
De bladeren heb ik be-inkt met verschillende distress inkt herfstkleuren (geel, oranje, groen en bruin) en bemist met een dun laagje water alvorens te stempelen op aquarel papier. Na drogen de bladeren uitknippen en in zijn geheel be-inkten met Versamark. Bestrooi de bladeren met UTEE poeder en verwarm het met de heattool. Wanneer de laag nog warm is direct bestrooien met een nieuw laagje UTEE en deze weer verwarmen.
Dit geeft een mooie dikke transparante laag en de kleuren worden intenser.
Spons op een witte kaart distress inkt Tea Dye, je kunt het gehele oppervlakte kleuren. Dan neem je distress inkt Wild Honey en spons je alleen de buiten randen van je kaartje. Als laatste neem je bruine distress inkt en bewerk je alleen de randen, zo onstaat er diepte in het geheel.Stempel de boomschors achtergrond stempel met Archival Coffee inkt op de gesponste achtergrond. Stempel de handschrift achtergrond stempel verspringend op je achtergrond met Rusty Hinge distress ink. Als laatste, de New York postzegel kris kras met Archival Coffee inkt afdrukken.


Druk de Carpe Diem tekst met zwarte inkt op een wit labeltje en spons de randen ervan met bruine distress inkt. Nu kun je alles aanbrengen op je kaart.
Genoeg inspiratie opgedaan om ook mee te doen met de challenge van deze maand? Klik hier voor de details: Magenta challenge

*****

Produits Magenta utilisés:
Magenta products used:
0665.K

42.227.N
42.215.G
07.916.O
24.015.E
07.754.G

Mariëtte van Leeuwen - DT Magenta


1 opmerking:

Enny zei

Oh prachtig ! Die bladeren zijn net echt ! Heel mooie kleuren en details ! Groetjes, Enny