zaterdag 7 januari 2023

JMA index kaart tulpen

Met de nieuwe JMA Essentials collectie dit index kaartje gemaakt.


Met een stap voor stap uitleg hieronder;

Op aquarelpapier het middelste index kaartje uit de elegant memory desk mask nagetrokken en uitgeknipt. Met verschillende kleuren blauwtinten light markers kleur aangebracht op de craftsheet en dit bemist met water. Hier het aquarelpapier doorheen gehaald en meerdere keren herhaald met tussendoor het papier te drogen.


Met zwarte disstress inkt en een kleine blending brush de script vanaf het mask her en der aangebracht op de ondergrond.


Met blauwe distress inkten en een kleine blending brush de swirl en vlekken uit het masker ook weer her en der aangebracht op de achtergrond.


De tulpen en stengels gestempeld op aquarelpapier en deze ingekleurd met de light markers met behulp van een waterbrush. Daarna uitgeknipt en de randen aangezet met de donkergrijze light marker.



De tulpen gerangschikt op het index kaartje en een tekstje uit het stickerboekje opgeplakt en voorzien van een schaduwrandje.



Uit zwart cardstock de buitenste rand van de elegant index mask genomen en de randen bewerkt met witte gesso. Hierop het tulpen achtergrondje geplakt.


En hier nogmaals het eindresultaat.


Gebruikte JMA produkten:
Clear Stamp - Tulip Elements JMA-ES-STAMP338
Mask Stencil - Elegant Memorydex JMA-ES-MASK167|
Light Markers – Florals JMA-ES-MARK06 
 Light Markers – Nature JMA-ES-MARK05 
 Light Markers - Vintage Muted JMA-ES-MARK04 
Stickerbook - Speciale Wensen JMA-ES-STIC07

1 opmerking:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heel mooi zoals je dit index-kaartje gemaakt hebt Mariëtte en dank je voor de uitleg. Ik had een paar posts gemist en heb nog even zitten genieten van je creaties. Heel mooi allemaal en ik ben erg blij met de uitleg. Mijn voornemen voor 2023 is om meer met mijn inkt en stempels te doen en jij levert zeker mooie inspiratie, dank je wel.
Lieve groetjes Miranda