Een verjaardagskaart met stap voor stap uitleg
Stap voor stap
Breng de distress oxide inkt aan op een acrylblok en bemist dit met water. Leg het blok op het acquarelpapier en laat de inkt even intrekken. Voorzicthig haal je het acrylblok van het papier.
Be-inkt de bloemenstempel met Archival ground espresso en stempel deze af op je achtergrond. Bestrooi de afdruk direct met clear embossingpoeder en tik het overtollige poeder er vanaf. Smelt de poeder met de heat tool.
Stempel de bloem nog een keer af op masker papier en knip deze uit. Leg het masker op de bloem. Stempel nu de ster met Archival spiced marmelade af op verschillende plekken in de achtergond.
Plaats het stencil op je werk en breng mustard seed distress oxide inkt aan met een blending borstel op verschillende plekken.
Be-inkt de tekst stempel met Archival ground espresso en druk deze op verschillende plekken gedeeltelijk af in de achtergrond.
Verwijder het masker en kleur de bloem in met distress inkten mustard seed en spiced marmelade.
Kleur de balderen en stengel met distress inkt rusty hinge en vintage photo.
Zet de randen rondom aan met distress inkt vintage photo. Maak highligths met een witte gel pen in de bloem en iangs de gestencilde hokjes.
Druk de tekst af met versamark op zwart papier en heat set het met witte embossing poeder. Knip de teksten uit.
Mat de achtergond op zwart karton en plak deze op een witte slimline kaart.
Plak de tekst labeltjes op de kaart.
Plak de tekst labeltjes op de kaart.
Mariëtte van Leeuwen - DT Magenta
*****
Produits Magenta utilisés:
Magenta products used:
1 opmerking:
Ohhh, wat leuk bedacht dit, zo mooi dat geel en die bloemen, prachtig.
Liefs en groetjes
Een reactie posten